Dün Haberleri

dün haberleri ve güncel dün gelişmeleri, dün ile ilgili tüm video, dün fotoğrafları ve dün haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Uzun süredir piyasaların beklediği FED faiz kararı dün akşam saatlerinde açıkladı...

MÜZİK

Simge dün akşam Jolly Joker Açık Hava yaz konserleri kapsamında Harbiye Açık Hava sahnesindeydi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Uluslararası Kalkınma ve Göç Konferansı'na katıldı.

GÜNCEL

Rusya’nın dün gece Odessa bölgesine düzenlediği saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi de yaralandı.

GENEL

Wikileaks’in İngiltere’de hapiste olan kurucusu Julian Assange’ın eşi Stella Assange, dün Katolik dünyasının lideri Papa Francis ile görüştü.

GENEL

NATO’nun 31’inci üyesi Finlandiya’da eski Başbakan Sanna Marin dün yeni Başbakan Petteri Orpo liderliğindeki Ulusal Koalisyon Partisi’nin kabinesine devretti.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, dün Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed bin Selman ve Twitter’ın sahibi Elon Musk ile görüştü.

GENEL

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, dün St Petersburg’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin...

GÜNCEL

İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Jean Daniel Ruch, dün Zürih'te gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan eylemler nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na...

SonDakika

İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Jean Daniel Ruch, dün Zürih'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan eylemler nedeniyle bugün Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB...

GENEL

İtalya’nın Milano kentinde dün yapılan eski Başbakan Silvio Berlusconi’nin cenazesine Türkiye’yi temsilen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan katıldı.

GENEL

Nottingham Emniyet Müdürü Kate Meynell, düzenlediği basın toplantısında kentte dün işlenen cinayetlere ilişkin yürütülen soruşturmanın detaylarını paylaştı.