Dizi Haberleri

dizi haberleri ve güncel dizi gelişmeleri, dizi ile ilgili tüm video, dizi fotoğrafları ve dizi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


DİZİ

Yakında Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan Güzel Aşklar Diyarı, Melis Birkan'ı da uzun bir aradan sonra seyircisiyle buluşturacak.

DİZİ

Seda Bakan, Hadise, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ı buluşturan, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği “Esas Oğlan” dizisinin çekimleri tamamlandı.

DİZİ

‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’, dizisinde yeni sezon öncesi bir gelişme yaşandı. Hande Doğandemir, "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" kadrosuna...

DİZİ

Meltem Cumbul, Kanal D’nin yeni dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” için New York’taki evini kapatarak Türkiye’ye taşındı...

DİZİ

Bergüzar Korel, ‘Annem Ankara’ dizisinde üç çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren ‘Zuhal’ karakterini canlandıracak.

DİZİ

Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ı bir araya getiren “Esas Oğlan” dizisinin çekimleri başladı.

DİZİ

Netflix, heyecanla beklenen dizisi Zeytin Ağacı’nın 2. Sezonunu bu akşam Yeniköy’de yer alan Azur Restoran’da gerçekleştirdiği bir yemekle kutladı.

DİZİ

Oyunculukta dünyaya açılan gururumuz İlker Kaleli, uluslararası arenada adından söz ettiriyor...

MAGAZİN

Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.

DİZİ

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyen herkesi ters köşe yapmaya hazırlanan D Media imzalı Senden Önce için geri sayım...

DİZİ

Dijital medya platformu GAİN, dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Warner Bros. Discovery ile stratejik bir ortaklığa imza attı.

DİZİ

Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu.