Dışişleri bakanları Haberleri

dışişleri bakanları haberleri ve güncel dışişleri bakanları gelişmeleri, dışişleri bakanları ile ilgili tüm video, dışişleri bakanları fotoğrafları ve dışişleri bakanları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta düzenlenen İİT ve Arap Ligi Gazze Temas Grubu Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 10 Eylül'de Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenecek Arap Ligi Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısına katılacak.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Birliği Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katıldı... European Union

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib ile Brüksel'de görüştü.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, G7 ülkelerinin Dışişleri Bakanları ile görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Laos'un başkenti Viyentiyan’da mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Viyentiyan’da bugün Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.  

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Astana’da Türk Devletleri Teşkilatı’nın liderler zirvesi öncesinde bugün düzenlenen Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın başkenti Berlin’de AB Genişlemesi ve Reformu konulu Dışişleri Bakanları Konferansı’na katıldı.