Dış haberleri Haberleri

dış haberleri haberleri ve güncel dış haberleri gelişmeleri, dış haberleri ile ilgili tüm video, dış haberleri fotoğrafları ve dış haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Libya Petrol ve Gaz Bakanı Khalifa Rajab Abdulsadek ile...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Gazze’de çocuk felci aşı kampanyasının ilk turunun başarıyla tamamlandığını duyurdu.

GENEL

ABD Başkan Adayı Donald Trump’a Florida’da sık sık ziyaret ettiği golf kulübünde suikast girişimi engellendi.

GENEL

NATO Askeri Komitesi, Hollanda Deniz Kuvvetleri Amirali Rob Bauer’in Başkanlığı’nda dün Çekya’nın başkenti Prag’da toplandı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Kongresi delegasyonuyla Ukrayna'nın başkenti Kiev’de bir araya geldi...

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen NATO Askeri Komite Toplantısına katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Başbakanı Pedro Sánchez ile Madrid’de bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Madrid’de İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı José Manuel Albares ile görüştü.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Brezilya’nın Maceio kentinde gerçekleştirilen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısı kapsamında bir dizi ikili...

GENEL

İngiltere'nin eski Başbakanı Boris Johnson, İngiltere’nin İsrail’e verdiği 30 silah ihracat lisansını askıya almasının ardından açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Birliği Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katıldı... European Union

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib ile Brüksel'de görüştü.