Dış haberler Haberleri

dış haberler haberleri ve güncel dış haberler gelişmeleri, dış haberler ile ilgili tüm video, dış haberler fotoğrafları ve dış haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GENEL

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB’nin Gazze Şeridi’nde çocuk felcine karşı aşılama yapılması için acil insani duraksama çağrısında bulunduğunu belirtti.

GENEL

Telegram'ın CEO'su Pavel Durov, 5 milyon euroluk kefalet ödemesi ve Fransa'dan çıkmama şartıyla denetimli olarak serbest bırakıldı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın yüzlerce ‘Shahed’ tipi insansız hava aracı (İHA) ile Ukrayna’nın enerji ve sivil altyapısını hedef aldığını...

GÜNCEL

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin sahil beldesi La Grande-Motte'deki sinagogun hemen dışında bir patlama meydana geldiğini olayın ‘kundaklama girişimi’ olduğunu...

GÜNCEL

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, resmi ziyarette bulunmak üzere Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gitti.

GÜNCEL

İtalya’nın Sicilya adası açıklarında batan yelkenli tekneden 5 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Çıkarılan 5 cesetten 4’ünün kimliği belirlendi.

GÜNCEL

İtalyan itfaiyesi Vigili del Fuoco, Sicilya adası açıklarında batan yelkenli teknenin enkazından 5’inci cesedin de çıkarıldığını duyurdu.

GÜNCEL

ABD ordusuna ait USS Abraham Lincoln uçak gemisi, Pentagon’un talimatıyla Doğu Akdeniz’de, ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) faaliyet alanına ulaştı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) , Gazze'nin Han Yunus kentine düzenlenen operasyonda 6 İsrailli rehinenin cansız bedenine ulaştıklarını açıkladı.

GENEL

ABD istihbarat yetkilileri, Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine ait bilgi toplamak üzere yapılan son siber saldırının arkasında İran'ın olduğunu doğruladı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Malezya’da temaslarına devam ediyor.