Dış haberler Haberleri

dış haberler haberleri ve güncel dış haberler gelişmeleri, dış haberler ile ilgili tüm video, dış haberler fotoğrafları ve dış haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


ISS görevli astronot Matthew Dominick, ‘kırmızı ve yeşil aurora akımları’ arasında Ay'ın batışını ve güneşin doğuşunu gösteren bir video paylaştı.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yısrael Katz’ın, Filistin nezdindeki diplomatik temsilcilerden 8 Norveçli diplomatın statülerini iptal etme açıklamasının ardından AB tepki gösterdi.

GENEL

Japonya Kabine Sekreteri Hayashi Yoshimasa, Miyazaki kenti açıklarında meydana gelen depremle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Savunma Bakanlığı yetkilileriyle Kursk’ta Ukrayna’nın düzenlediği saldırıya ilişkin görüşme yaptı.

GÜNCEL

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) , Çinli Amerikalı yazar Shujun Wang'ın Çin hükümetinin ABD'ye sızmak ve halkın Çin Komünist Partisi...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ordusunun Kursk bölgesinde yaptığı saldırı sonucu bölgede yaşayan sivil halka destek verilmesi talimatını verdiğini...

GÜNCEL

BM Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Gazze’de çocukların yüzde 80’inin aşılandığını açıkladı.

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yısrael Katz, Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar ile ilgili olarak açıklama yaptı...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile görüşme gerçekleştirdi....

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Mısır’da Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile görüştü.

GENEL

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, ülke geneline yayılan şiddet eylemlerine ilişkin açıklama yaptı...