Dış haberler Haberleri

dış haberler haberleri ve güncel dış haberler gelişmeleri, dış haberler ile ilgili tüm video, dış haberler fotoğrafları ve dış haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yısrael Katz, Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar ile ilgili olarak açıklama yaptı...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile görüşme gerçekleştirdi....

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Mısır’da Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile görüştü.

GENEL

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, ülke geneline yayılan şiddet eylemlerine ilişkin açıklama yaptı...

GÜNCEL

Bangladeş’te hükümet karşıtı protestolar sonucu Başbakan Şeyh Hasina (76), gece saatlerinde ülkeyi terk etti.

GÜNCEL

ABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası MİT koordinatörlüğünde Ankara'da gerçekleşti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin cenaze törenine katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha’ya ulaştı.

GÜNCEL

İngiltere’nin Southport kentinde bıçaklı saldırıda üç kız çocuğunun hayatını kaybetmesiyle başlayan protestolarda 53 polis yaralandı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hamas’ın askeri şefi Muhammed Deif’in öldürüldüğünü duyurdu.

GÜNCEL

İran’ın başkenti Tahran’da suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas’ın Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin cenaze töreni İran dini lideri Ali Hamaney...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, dün İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Hizbullah arasındaki gerilim ele alındı.