Dış haberler Haberleri

dış haberler haberleri ve güncel dış haberler gelişmeleri, dış haberler ile ilgili tüm video, dış haberler fotoğrafları ve dış haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İran Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan, Tahran’da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye için başsağlığı mesajı paylaştı.

GENEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından açıklama yaptı.

GÜNCEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanaani, Tahran’da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye için Filistin...

GÜNCEL

İngiltere’nin Merseyside bölgesindeki Southport kentinde bir dans okulunun etkinliğinde düzenlenen bıçaklı saldırıda ölü sayısı 3’e yükseldi.

GÜNCEL

Venezuela’da dün düzenlenen başkanlık seçimlerinde mevcut Devlet Başkanı Nicolas Maduro, tekrar seçildi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün Golan Tepeleri’nde futbol sahasına düzenlenen saldırıda ‘Falaq-1’ adlı İran yapımı roketin kullanıldığını açıkladı.

GÜNCEL

BM Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, işgal altındaki Gazze’deki insani duruma ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkan adayı Donald Trump, yaptığı açıklamada ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in ülke tarihinde ‘geçmişin solan...

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği’nin (AB) barış uğruna savaşı desteklediğini, savaş yanlısı politika güttükleri söylendiğinde de kızdıklarını belirtti.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Golan Tepeleri’nde bir futbol sahasına roketli saldırı düzenlediğini ve 11 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Laos'un başkenti Viyentiyan’da mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GÜNCEL

ABD’de California ve Kanada’da Alberta eyaletlerinde başlayan orman yangınları, son hızla devam ederken binlerce kişi yangın bölgesinden tahliye edildi.