Dış haberler Haberleri

dış haberler haberleri ve güncel dış haberler gelişmeleri, dış haberler ile ilgili tüm video, dış haberler fotoğrafları ve dış haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenecek NATO Liderler Zirvesi marjında aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ile Gazze'de ateşkesin sağlanması konusunu görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için gittiği Washington’da Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin başkenti Washington’daki Andrew W. Mellon Oditoryumu’nda, NATO’nun 75. yılı kapsamında düzenlenen törende konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere gittiği ABD’nin başkenti Washington’da NATO’nun 75. Yıl Anma Resepsiyonu’na katıldı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarla ile ilgili açıklama yaptı...

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Zirvesi dolayısıyla bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da ABD’de faaliyet gösteren iş insanlarıyla bir araya...

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ile bir araya geldi.

GENEL

Fransa’da düzenlenen genel seçimlerin ikinci turunda sol ve merkez partilerin taktiği işe yaradı...

GÜNCEL

Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasındaki Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu'nun bugün yapılacak ilk toplantısında, AB ülkelerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uyguladığı...