Dış haberler Haberleri

dış haberler haberleri ve güncel dış haberler gelişmeleri, dış haberler ile ilgili tüm video, dış haberler fotoğrafları ve dış haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Güçlü Türkiye, güçlü toplum anlayışıyla önümüzdeki döneme çok daha güçlü giriyoruz" dedi.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelesnki, Ukrayna’nın Karadeniz’deki faaliyetleri konusunda yeni bir strateji üzerinde çalıştıklarını belirtti.

GÜNCEL

Fransa’da genel seçimlerin ikinci turunda oy verme işlemi yerel saatle 08.00’de başladı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump ile 2024 başkanlık seçiminin ilk televizyon tartışması sonrasında adaylıktan çekilmesi gerektiği yönündeki eleştirilere cevap...

GENEL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Avrupa Komitesi Toplantısına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan’ın Şuşa kentinde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Azerbaycan’ın Şuşa kentinde Türk Devletleri Teşkilatı Gayriresmi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na...

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail’in Filistin’de yerleşim yerlerini ‘yasallaştırması’ ve devlet arazisi ilan etme girişimlerine tepki gösterdi.

GENEL

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, genel seçimleri kaybetmesinin ardından Başbakanlık görevinden ve Muhafazakar Parti liderliğinden istifa etme kararı aldığını duyurdu.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın Rusya'ya yapacağı resmi ziyarete tepki gösterdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Genişletişmiş Oturumu’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi.