Dış haberler Haberleri

dış haberler haberleri ve güncel dış haberler gelişmeleri, dış haberler ile ilgili tüm video, dış haberler fotoğrafları ve dış haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Baş Müdürlüğü, Rusya’nın Astrahan bölgesindeki havalimanında Su-57 tipi savaş uçağının vurulduğunu duyurdu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in sözcüsü Stephane Dujarric dünkü basın toplantısında, İsrail ordusunun (IDF), çocuklara yönelik ihlallerde bulunan ülke ve...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin’in başkenti Pekin’de ÇKP Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, Biden’ın ateşkes önerisini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek iki tarafa da öneriyi kabul etme çağrısı yaptı.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, Temsilciler Meclisi Azınlık Lideri Hakeem Jeffries, Senato Çoğunluk Lideri Chuck Schumer ve Senato Azınlık...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile Singapur’da düzenlenen Shangri-La Diyalog Zirvesi marjında bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malta’nın başkenti Valetta’da Malta Dışişleri Bakanı Ian Borg ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Valetta'da Malta Başbakanı Robert Abela ile bir araya geldi.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi, "AB, terörle mücadelede Türkiye'nin yanındadır" dedi.

GENEL

AB Yüksek Temsilcisi ve Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Komisyon Üyesi Lenarcic ile Varhelyi tarafından deprem açıklaması yapıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Trablus’ta Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile görüştü.