Dış haberler Haberleri

dış haberler haberleri ve güncel dış haberler gelişmeleri, dış haberler ile ilgili tüm video, dış haberler fotoğrafları ve dış haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk’a yaptığı ziyaret kapsamında Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

ABD’nin Alabama eyaletinde hükümlü Kenneth Smith’in ülkede ilk defa nitrojen gazıyla dün idam edilmesini takiben idam yönteminin, insan haklarına aykırı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'taki Türkevi'nde Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri'nin Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen'i kabul etti.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM), Somali’de içindeki yolcularla birlikte tıbbi tahliye gerçekleştiren bir helikopterine el konulduğunu doğrulayarak ‘müdahalenin sürdüğünü’ açıkladı.

GÜNCEL

 Rusya’da tutuklu olan ve 6 Aralık’tan itibaren haber alınamayan muhalif avukat Aleksey Navalni’nin Kuzey Kutbu’na yakın Yamal Yarımadası’ndaki bir hapishanede...

GÜNCEL

Uluslararası Af Örgütü’nün Nijerya Ofisi, 24 Aralık’ta Bokkos kenti ve çevresinde meydana gelen silahlı saldırıda ölü sayısının 140’ı geçtiğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte’de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, dün yaptığı açıklamada Avrupa Konseyi'nin Ukrayna'nın AB'ye katılım müzakerelerini başlatma kararı aldığını belirtti.

GÜNCEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, “Anlaşma imzalandı. Birleşik Krallık, tarihteki en gelişmiş savaş uçaklarından birinin geliştirilmesine öncülük edecek" dedi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün Eliat’taki bir okulun İHA ile vurulmasına karşılık olarak Suriye’deki bir ‘örgütü’ vurduğunu duyurdu.

GENEL

İngiltere ana muhalefet partisi İşçi Partisi’nin gölge bakanı Imran Hussain, Gazze’de ateşkesi daha güçlü desteklemek için ‘gölge bakanlık’ görevinden istifa...

GÜNCEL

Almanya’nın Hamburg kentindeki havalimanında silahlı bir kişi aracıyla bariyere çarparak aprona giriş yaptı.