Direktör Haberleri

direktör haberleri ve güncel direktör gelişmeleri, direktör ile ilgili tüm video, direktör fotoğrafları ve direktör haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst görevine başladı. van Bronckhorst, bugün itibarıyla ise BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde mesaiye başladı.

SPOR

Beşiktaş ilk transferini yapmak üzere... Beşiktaş, önümüzdeki sezonun ilk transferini stoper hattına yapıyor.,,,

CEMİYET

Ace Nayman, Resort 24 Koleksiyonunu The Ritz-Carlton İstanbul’un terasındaki The Roof’ta eğlenceli bir Sunset Party ile davetlileriyle buluşturdu.

MODA

Ace Nayman, Resort 24 koleksiyonunu The Ritz-Carlton İstanbul’un The Roof’ta eğlenceli bir Sunset Party ile tanıttı...

MODA

adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10'uncu yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile kutlandı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, dün akşam düzenlediği basın toplantısında Hamas’ın ateşkes önerisini kabul etmesiyle ilgili konuştu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Almanya dönüşünde havalimanında açıklamalarda bulundu...

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih - Real Madrid ve Borussia Dortmund - PSG maçlarını yerinde izlemek üzere Türk...

SonDakika

Son Dakika... Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrıldığını açıkladı.

SPOR

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta görev yapan Fatih Terim, Türk basın mensuplarını Ramazan Bayramı dolayısıyla misafir etti.

GÜNCEL

Aralarında futbolcularında bulunduğu 18 kişinin milyonlarca dolar dolandırılması olayında adı geçen ünlü teknik direktör Fatih Terim'in avukatları konuyla ilgili yazılı...

SonDakika

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, istifasını yönetime sundu