Devlet Haberleri

devlet haberleri ve güncel devlet gelişmeleri, devlet ile ilgili tüm video, devlet fotoğrafları ve devlet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi kapsamında gerçekleşen NATO Summit Defense Industry...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Hindistan Başbakanı Narendra Modi’nin Rusya ziyaretine tepki gösterdi...

GENEL

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, 5 yıl sonra ilk kez Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Rusya’da bir araya geldi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarla ile ilgili açıklama yaptı...

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarında dördü çocuk olmak üzere 38 kişinin öldüğünü, 190 kişinin de yaralandığını...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'ye hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelesnki, Ukrayna’nın Karadeniz’deki faaliyetleri konusunda yeni bir strateji üzerinde çalıştıklarını belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana’da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Batı Afrika ülkesi Sierra Leone’de 18 yaş altı evlilikleri yasaklayan yasa, düzenlenen seremoniyle yürürlüğe girdi.