Devlet Haberleri

devlet haberleri ve güncel devlet gelişmeleri, devlet ile ilgili tüm video, devlet fotoğrafları ve devlet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsviçre Devlet Başkanı Viola Amherd dün Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile düzenlediği ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Fransa’da kabine değişikliği sonrası Dışişleri Bakanlığı görevine gelen Stephane Sejourne ilk ziyaretini Ukrayna’nın başkenti Kiev’e yaptı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’ya yönelik yaptırımların işe yaradığını, Rus savunma sanayisinin yavaşlamaya başladığını söyledi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün gece yeni yıl mesajı yayımladı. İ

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova’da bulunan Vishnevsky Merkez Askeri Hastanesi’nin 2’nci kliniğini ziyaret etti.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni yıl mesajı gönderdi.  

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

SonDakika

DEM Partililer konuşurken TBMM Genel Kurulu salonundan ayrılan MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'CHP'yi de takip etmeyeceğim, Anayasa Mahkemesi'nin yapması gerekeni...

EKONOMİ

Fibabanka, sunduğu finansal çözümleri, Devlet Destekli Alacak Sigortası’nın (DDAS), KOBİ’lerin finansmanı için oluşturduğu ürünü DDAS Finansman ile güvence altına alıyor.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, dün yaptığı açıklamada Avrupa Konseyi'nin Ukrayna'nın AB'ye katılım müzakerelerini başlatma kararı aldığını belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.