Devlet Haberleri

devlet haberleri ve güncel devlet gelişmeleri, devlet ile ilgili tüm video, devlet fotoğrafları ve devlet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Papa Francis'in Rusya'ya yaptığı 'Tahıl' çağrısını destekledi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD’nin desteğini yinelemek için Nijer’de darbede alıkonulan Nijer Devlet Başkanı Mohamed Bazoum ile konuştuğunu belirtti.

GÜNCEL

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, dün oğlu Nicolas ve oğlunun eski eşinin savcılık tarafından gözaltına alındığını duyurdu.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Nijer’de darbe girişiminde alıkonulan Nijer Devlet Başkanı Mohamed Bazoum’a ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ı telefonla arayarak kardeşinin vefatına ilişkin taziyelerini iletti.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da düzenlenen Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu’nda konuşma yaptı.

GÜNCEL

Nijer’de ordu, dün devlet televizyonundan yönetime el koyduğunu açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı resmi törenle karşıladı.

ASAYİŞ

Antalya’nın turistik ilçesi Kemer'de akşam saatlerinde çıkan orman yangını hızla büyüdü.

GENEL

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping 14’üncü Ulusal Halk Kongresi’nde, Dışişleri Bakanı görevini mevcut Bakan Qin Gang’in yerine Wang Yi’nin devralmasını ...