Destek Haberleri

destek haberleri ve güncel destek gelişmeleri, destek ile ilgili tüm video, destek fotoğrafları ve destek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Meriç Seramik sahibi ünlü mimar Merve Meriç önceki gün düzenlenen Şehit Ailelerine destek yemeğinde yapılan müzayedeye katıldı.

SonDakika

MSB: Kahraman Mehmetçik, çatışmalar, ateş destek vasıtaları ve hava harekatları ile bölgede toplam 81 teröristi etkisiz hale getirmiştir.

SonDakika

Hakan Fidan: ABD, DEAŞ ile mücadele bahanesiyle örgüte destek vermektedir. Rusya da Mümbiç'te PKK varlığına göz yummaktadır.

SonDakika

Bakan Fidan: (Filistin-İsrail savaşı) Tüm uluslararası toplumu bir kez daha kalıcı ateşkes çalışmalarına destek olmaya davet ediyorum.

GENEL

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, "Hollanda, serbest geçiş hakkına büyük önem veriyor ve bu hedefli operasyonu destekliyor” dedi.

GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, Noto yarımadasında dün meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedelere destek için 10 bin personelini Ishikawa eyaletine...

GÜNCEL

Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet'...

GENEL

 ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin bugün İsrail-Filistin gündemine ilişkin son durumu görüşmek üzere Tel Aviv’e gitti.

CEMİYET

Parıltılı Hisseli Harikalar Kumpanyası Müzikali Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği için izleyiciyle buluştu...

SonDakika

(Son dakika) Süper Lig hakemleri Halil Umut Meler’e destek için Ankara’ya akın ediyor...

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, görevi süresince BM Şartı'nın 99. maddesine bağlı yetkisini ilk kez kullandı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı unsurların Kıbrıs Adası'nın güneyindeki uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu gerçekleştirdiğini açıkladı.