Destek Haberleri

destek haberleri ve güncel destek gelişmeleri, destek ile ilgili tüm video, destek fotoğrafları ve destek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

BAE, COP 28 kapsamında iklim odaklı yatırım aracı ALTERRA’yı tanıtarak adil bir ‘iklim finansmanı sistemi’ oluşturmaya yönelik 30 milyar dolar...

SPOR

Başkan adaylarından Hasan Arat göreve gelmesi halinde birlikte çalışacağı yönetim kurulunu tanıtmak için dün akşam Swiss Otel’de kongre üyelerine davet...

GENEL

G7 ülkeleri Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, İngiltere ve ABD’nin Dışişleri Bakanları Gazze’deki insani duraklamanın memnuniyetle karşılandığını ve iki devletli...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Dış ticarette önemli payı olan yüksek teknoloji ürünlerin üretimine güçlü destek sağlayacağız" dedi.

GENEL

AB Komisyon Başkanı Von der Leyen, 2027’ye kadar Ukrayna’ya verilecek destek için ek 50 milyar avro teklif ettiklerini belirtti.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " İsrail hükümeti şimdi de Türkiye hakkında yalanlar yaymakla meşgul" dedi.

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Çocuklar için 582 milyon TL destek ödemesi yapıldı" dedi.

CEMİYET

Parıltı Derneği, İstanbul'un önde gelen gastronomi mekanlarından Develi Florya'nın ev sahipliğinde özel bir yemek düzenledi.

GENEL

İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman’ın bugün görevden alınmasının ardından İngiltere İçişleri Bakanlığı görevine mevcut Dışişleri Bakanı James Cleverly getirildi.

GÜNCEL

İngiltere polis teşkilatı Metropolitan Polisi (MET), bugün Londra’daki büyük etkinliklere hazırlanıyor...

EKONOMİ

Hepsiburada, kadın girişimcilere destek için gerçekleştirdiği iş birlikleri kapsamında Halkbank ile güçlerini birleştiriyor.

GÜNCEL

İngiltere’nin başkenti Londra’da bugün Filistin'e destek amaçlı ikinci defa ‘savaşa hayır’ protestosu düzenleniyor.