Davette Haberleri

davette haberleri ve güncel davette gelişmeleri, davette ile ilgili tüm video, davette fotoğrafları ve davette haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

BEE’O Propolis 10. yılını; Burcu Esmersoy ve birçok ünlü ismin katılımıyla Feriye İstanbul'da gerçekleşen bir davetle kutladı.

MODA

Samsung ve Raisa Vanessa, 7 Aralık'ta Pilevneli Galeri’de gerçekleşen özel bir davetle "Flip Collection" koleksiyonunu başarıyla tanıttı.

MAGAZİN

Beymen, 7 Aralık, Perşembe günü Beymen Zorlu Center’da gerçekleştirdiği  yılbaşı daveti ile yeni yıl kutlamalarını başlattı.  

MODA

Rabanne H&M Koleksiyonu, sınırlı sayıda misafirlerin katılım gösterdiği bir ön satış daveti ile ilk defa satışa sunuldu.

MODA

Yeşim Yılmaz, Aslı Özdemir ve Tuğba Tosyalı ev sahipliğindeki Christmas Wonderland, önceki gün Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.

MODA

Jendue’nun lansmanı Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.

CEMİYET

Aveda ana sponsorluğunda gerçekleşen ELLE Green 2023 Sürdürülebilirlik Konferansı ve Ödül Töreni 27 Kasım Pazartesi günü Mandarin Oriental, Bosphorus’da gerçekleşti.

CEMİYET

Atelier Rebul, hem Türkiye hem de global ölçekli bir yeni yıl kampanyasını uluslararası arenada da başarılı projeleri ile tanınan Cansu...

CEMİYET

Kişiye özel butik ve eşsiz tasarımların öncüsü Lion Diamond, yeni yılbaşı koleksiyonunu seçkin misafirlerin katıldığı davetle tanıttı.

MAGAZİN

Özerler Holding Yönetim Kurulu üyesi ve cemiyet hayatının sevilen siması Begüm Özer yakın arkadaşının davetine şık elbisesi ile katıldı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Siren Ertan yeni yaşını yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

SANAT

Grand Hyatt İstanbul, “Grand Art” kapsamında Laura Margarita ve Cengiz Yatağan’ın eserlerinden oluşan sergiye ev sahipliği yapıyor.