Davette Haberleri

davette haberleri ve güncel davette gelişmeleri, davette ile ilgili tüm video, davette fotoğrafları ve davette haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

ÇABA Derneği ve Fairmont Quasar Istanbul, Cumhuriyetin 100. yılının coşkuyla kutlandığı ve elde edilen tüm gelirin ÇABAÇAM Eğitim Birimi’ne aktarıldığı ...

MAGAZİN

URBAN Care 10. Yılını Çağla Şıkel ve Enis Arıkan’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede Mabel Matiz konseriyle kutladı.

CEMİYET

Ünlü müzayedeci Uğur Batur, geçtiğimiz gün Lale Müzesi’nde Bir Umut Derneği yararına öğlen yemeği ve müzayede düzenledi.

MAGAZİN

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını keyifli bir davet ile kutladı.

CEMİYET

Shangri-La’nın, 2013'te İstanbul’da kapılarını açan oteli Shangri-La Bosphorus, Istanbul 10. yıl dönümünü Shang Palace’da benzersiz bir davetle kutladı.

CEMİYET

Ecole St. Pierre Hotel tarihin kalbi galata'da 2. kuruluş yılını yeni lezzet ve sunumları ile kutladı...

MAGAZİN

Dice Kayek’in kurucularından Ece Ege, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve First Lady Brigitte Macron'un Elysée Sarayı'nda düzenlediği davete katıldı.

CEMİYET

İş, sanat ve cemiyet dünyasının  ünlüleri dünyanın en çok tercih edilen elektrikli araç markası BYD’nin özel davetinde bir araya geldi…

MODA

NeoBloom, EX NIHILO’nun 10 yıllık tutku dolu serüvenini kutladığı yeni parfüm BLUE TALISMAN’ı, İstanbul cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı özel...

MAGAZİN

Jo Malone London ve Mamut Limited eserleri markanın en yeni kokusu English Pear and Sweat Pea eşliğinde sanatseverlerle buluştu.

SANAT

Akbank’ın kültür-sanat alanındaki köklü girişimi Akbank Sanat, bu yıl 33. Akbank Caz Festivali’ni 33 konserle gerçekleştiriyor.

MODA

UGG Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu tanıttığı davette, moda dünyasından isimleri, influencerları ve ünlü simaları ağırladı.