Davette Haberleri

davette haberleri ve güncel davette gelişmeleri, davette ile ilgili tüm video, davette fotoğrafları ve davette haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Begüm Khan, Fransız parfüm ve kozmetik markası Guerlain’ın Paris’te 1914 yılında kurulan efsanevi mağazasında, Begüm Khan Pop Up butiğini açtı.

MEKAN

İstanbul Modern’in içinde yer alan Restoran Modern, İstanbul’un kültür, sanat ve iş çevresini buluşturan büyülü bir akşama ev sahipliği yaptı.

CEMİYET

Pelin Kaya’nın ev sahipliğinde Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen Velavit’in etkinliğine cemiyet hayatından birçok seçkin sima katıldı.

CEMİYET

Dünyaca ünlü lüks ve niş parfümlerin Türkiye’deki temsilciliğini üstlenen NeoBloom, Acqua di Parma’nın yeni parfümü Zafferano’yu düzenlediği etkinlikle tanıttı.

MAGAZİN

Vital Proteins, sonbahara Mert Vidinli moderatörlüğünde Diyetisyen Ece Köprülü’nün kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile "merhaba" dedi. 

MODA

Öncü çorap markası Calzedonia, Milano Moda Haftası’nın açılışı niteliğinde muhteşem bir etkinliğe imza attı.

MAGAZİN

H&M A/W23 Studio koleksiyonu, büyüleyici konseptini gerçekleştirdiği lansman partisi ile yakından tanıttı...

CEMİYET

1948 yılında kurulan Akbank, 75 yıllık dönüşüm ve ilerleme yolculuğunu kutlamak üzere görkemli bir gala etkinliği düzenledi.

MEKAN

The Peninsula Istanbul’un, tarihî yolcu terminali binasının manzarasıyla büyüleyen terasında bulunan GALLADA ve Topside Barmisafirlerine yenilikçi Türk-Asya mutfağına ait menüsünü...

MODA

Yeni M• A• C Studio Radiance Serum-PoweredTM Fondöten’i önceki gün kırmızı (RED) konseptiyle yenilenen İstinyePark mağazasında, Sibil Çetinkaya eşliğinde tanıttı.

SANAT

Hep farklı projelerle adından söz ettiren Gama Gallery, ‘Zaman ve Mekan’ sergisini 12 Eylül’de Pera Palace Hotel’de açıldı.

MEKAN

Hakkasan, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli biz davetle açtı.