Davette Haberleri

davette haberleri ve güncel davette gelişmeleri, davette ile ilgili tüm video, davette fotoğrafları ve davette haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Mels Design ve Lion Diamond, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Birdcage 33 Boutique Hotel'de muhteşem bir davet verdi.

MODA

Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.

CEMİYET

Seda Canatan ve Melis Ağazat’tan Kempinski Residances Nef Reserve Gölköy’de yer alan Da Mario Restaurant'ta göz alıcı davet.

CEMİYET

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

MODA

Lacoste Türkiye, Yalıkavak Marina mağazasında yeni sezonu özel bir davetle kutladı.

MODA

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz günlerde, Villa Maçakızı Bodrum’da  düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

MAGAZİN

M•A•C, #GösterRenklerini Mesajıyla The Beach of MOMO Dalyan ve The Beach of MOMO Bodrum’da seçili Happy Hour’lara makyaj sponsoru olmanın...

MODA

Fiziksel alışveriş deneyimini bir tıkla kullanıcıların bulunduğu lokasyona 90 dakika içinde taşıyan Boyner Now’ın yeni durağı Çeşme oldu.

CEMİYET

MontBlanc, usta ressam Vincent van Gogh'un eserlerinden ilham alan "Van Gogh" koleksiyonunu Shelton'un katkılarıyla Caresse, a Luxury Collection Hotel Bodrum'da...

MAGAZİN

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi The ORGANICS by Red Bull ailesinin yeni üyesi ORGANICS Easy Lemon, düzenlenen özel...

MAGAZİN

Geçtiğimiz gün Bodrum Villa Maçakızı’nın etkileyici  atmosferinde gerçekleşen Range Rover House  ilham veren deneyimleri ile misafirleriyle buluştu. 

CEMİYET

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Villa Maçakızı’nın etkileyici  atmosferinde gerçekleşen Range Rover House  ilham veren deneyimleri ile misafirleriyle buluştu.