Davette Haberleri

davette haberleri ve güncel davette gelişmeleri, davette ile ilgili tüm video, davette fotoğrafları ve davette haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Gelenekselleşen MAGical Night “White Party” konsepti ile, Bodrum’un en güzel sahillerinden olan Bilkent Casa Costa’da gerçekleşti.

MAGAZİN

Türkiye’nin tanınan ünlü simaları Enerjisa Enerji’nin ‘Daha İyi Bir Gelecek’ lansmanında bir araya geldi...

MAGAZİN

Magnum, yazın bu en sıcak günlerinde yeni yaz lezzetleri Sunlover ve Starchaser’la serinleten haz dolu bir davete imza attı.

SANAT

MAJİ Art Gallery farkındalığı ile sınırsız çağdaş sanatın özgünlüğü Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel'de sanatseverlerle bir araya getirdi.

CEMİYET

Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.

MEKAN

Mandarin Oriental Bodrum’da yer alan Hakkasan, yaz sezonuna Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW sponsorluğunda 'merhaba' dedi.

MODA

Prada, geçtiğimiz yıl Yalıkavak Marina, Bodrum’da açılan mağazasının ikinci sezon açılışını, Villa Maçakızı’nda özel bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Yves Rocher Türkiye, en sevilen ikonik serisi Monoi de Tahiti’nin 35. yılını Bodrum’da keyifli bir davet ile kutladı...

MODA

Yves Rocher Türkiye, en sevilen ikonik serisi Monoi de Tahiti’nin 35. yılını Bodrum’da keyifli bir davet ile kutladı...

MAGAZİN

Jo Malone London, İstanbul’un boğaz kıyısında yer alan, muazzam manzaralı Four Seasons Hotel Bosphorus’da, keyifli bir çay saati gerçekleştirdi.

MODA

Benzersiz, modern ve çağdaş tasarım mücevherler sunan Meri Krutzo ilk Resort butiğini Mandarin Oriental, Bodrum’da keyifli bir davetle açtı.

MEKAN

D-Resort Göcek içerisinde yer alan D’Breeze’de, D-Resort Executive şefi Aydemir Yılmaz ve konuk Şef Murat Deniz Temel imzası ile Ege’nin...