Davette Haberleri

davette haberleri ve güncel davette gelişmeleri, davette ile ilgili tüm video, davette fotoğrafları ve davette haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.

MAGAZİN

Magnum, yepyeni lezzetleri Sunlover ve Starchaser’ı Hande Erçel ev sahipliğinde Frankie Galataport’ta özel bir davetle kutladı.

MODA

M.A.C Cosmetics ana sponsorluğunda ELLE Türkiye tarafından düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla göz doldurdu.

MODA

OMEGA, Seamaster’ın 75.yıl dönümünü ve 11 saatten oluşan yeni Seamaster koleksiyonunun tanıtımını düzenlediği davetle gerçekleştirdi.

CEMİYET

Sanitas Spa & Wellness lüks anlayışını ve misafirperverliğini konaklamada da hissettiren, Vakko Hotel and Residence Nişantaşı içerisinde hizmete başladı.

MAGAZİN

Lüks optik ve güneş gözlüğü markalarının da Türkiye distribütörü olan Brandeyes, İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

MODA

Ray-Ban’in “Genuine Since” kampanyası Galataport İstanbul’da düzenlenen özel bir davetle Ray-Ban tutkunlarına tanıtıldı.

MODA

Raisa Vanessa’nın Brothers için özel olarak tasarladığı kapsül koleksiyonu “Checkmate” özel bir davetle tanıtıldı.

CEMİYET

Cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri Fray Beauty Bebek'in açılış davetinde buluştu...

MODA

Bilge Öztürk imzası ve “Cildini Güneşten Korumanın En Renkli Yolu” sloganıyla raflara çıkan Bilge Öztürk ürünleri yaz rutinlerine yön veriyor. 

MODA

MOEVA Arkestra'da gerçekleştirdiği özel bir davet ile yeni koleksiyonu L’ACQUA’yı tanıttı...

MODA

Geçtiğimiz gün Prada, daimi ve zamansız ikonu Prada Galleria'yı, Zorlu Center mağazasında bir kokteyl partisi ile kutladı.