Danışmanı Haberleri

danışmanı haberleri ve güncel danışmanı gelişmeleri, danışmanı ile ilgili tüm video, danışmanı fotoğrafları ve danışmanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik saldırılara değindi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Dışişleri Bakanı Genel Sekreteri Haris Lalacos ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan dün Beyaz Saray’da yapılan günlük basını bilgilendirme toplantısında İsrail-Filistin çatışmasına dair bazı açıklamalarda bulundu. 

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın açıklamaları sonrası Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandır Vucic, Sırbistan’ın savaş...

GENEL

Ukrayna İçişleri Bakan Danışmanı Anton Gerashchenko, Wagner lideri Yevgeny Prizgozhin’in ölümünün Rusya’da iç karışıklığa yol açabileceğini söyledi.

MAGAZİN

Muhteşem fiziği, disiplini ve eğlenceli tavırlarıyla, efsane grubu Hepsi’nin üyelerinden Yasemin Yürük, “Bu yaz ilk olarak Bali tatilim vardı, temmuzda...

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, “ABD, Ekvador demokrasisine yönelik bu küstah şiddet eylemini ve saldırıyı kınamaktadır” dedi.

GÜNCEL

Rusya’nın başkenti Moskova’nın kuzeyindeki Sergiyev Posad kentinde patlama meydana geldi.

GENEL

ABD’nin Ukrayna yapılacak 800 milyon dolarlık askeri yardım paketinde bulunan ‘misket bombası’ sivil toplum kuruluşlarının eleştirisine sebep oldu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Dış Politika Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jack Sullivan ile telefonda görüştü.

MEKAN

Ünlülerin iletişim danışmanı Özgür Aras’ın yeni kulübü, Bodrum-Yalıkavak’taki ENVY Night Life, dün gece görkemli bir açılış partisine imza attı.