Cumhuriyeti Haberleri

Cumhuriyeti haberleri ve güncel Cumhuriyeti gelişmeleri, Cumhuriyeti ile ilgili tüm video, Cumhuriyeti fotoğrafları ve Cumhuriyeti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kazakistan Cumhuriyeti Havacılık ve Uzay Sanayii Bakanı Zhaslan Madiyev ile görüştü.

SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu’ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Güney Afrika Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Ronald Lamola ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasındaki Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu'nun bugün yapılacak ilk toplantısında, AB ülkelerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uyguladığı...

SPOR

Türk sporunun en saygın yarışması olan ve 98 yıldır aralıksız düzenlenen Gazi Koşusu, Veliefendi Hipodromu’nda koşuldu.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ocak ayına ilişkin Fiyat Gelişmeleri Raporu'nu yayımladı...

GENEL

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

GÜNCEL

Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti ve ABD Yüksek Düzeyli Savunma Grubu toplantısının Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı ve ABD Savunma...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kore Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Park Jin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.