Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koç Grubu’nun Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 2 milyar Euro yatırım ile inşa ettiği 'Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nın...

GENEL

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’e Türk Dünyası Ali Nişanı taltif edildi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Açık ve net söylemek gerekirse Gazze’de tam 28 gündür insanlığa karşı suç işlenmektedir” dedi.   

GENEL

Kazakistan’ın başkenti Astana’da başlayan Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi başladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2,5 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamada bulundu. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Ekim Birleşmiş Milletler (BM) Günü ve BM Teşkilatının kuruluşunun 78’inci yı dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'de bir hastaneyi hedef alarak 500'den fazla sivili katletmesinin ardından Cidde'de toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı...

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki bir hastaneyi bombalaması sonucu çok sayıda sivilin öldüğü saldırıyı kınadı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 12'nci Kalkınma Planını tamamladıklarını duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bölgemizde yaşanan savaş ve çatışmaların gıda krizini derinleştirdiğini görüyoruz" dedi.