China Haberleri

China haberleri ve güncel China gelişmeleri, China ile ilgili tüm video, China fotoğrafları ve China haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Çin Savunma Bakanlığı Sözcüsü Wu Qian, Lübnan’daki Birleşmiş Milletler Geçici Barış Gücü'nün (UNIFIL) güvenliğini sağlamak için Çin’in daha sıkı güvenlik...

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, Kore Yarımadası'nda barışı korumaya kararlı olduklarını söyledi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, basın toplantısında, Orta Doğu’daki son duruma ilişkin konuştu.

GENEL

ABD Ticaret Bakanı Gina Raimondo, Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Wang Wentao ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Çin Halk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 75. yıl dönümünü kutlamak için başkent Pekin' deki Büyük Halk Toplantı Sarayı’nda resepsiyon düzenlendi.

GÜNCEL

ABD, ulusal güvenlik endişeleri nedeniyle Çin menşeli yazılımların araçlarda kullanımını yasaklamayı planlıyor.

GÜNCEL

Çin-Afrika İşbirliği Forumu Zirvesi, bugün başkent Beijing’de başlıyor. Çin Cumhurbaşkanı Jinping, zirve öncesinde Afrikalı liderlerle görüşme gerçekleştirdi...

GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, Çin’e ait Y-9 tipi uçağın 26 Ağustos’ta Japonya hava sahasına girdiğini duyurdu...

EKONOMİ

China Southern Airlines'ın CZ6035 sefer sayılı Urumçi uçağı 17 Ağustos akşamı İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, Pekin’de düzenlenen Filistinli gruplar arasındaki iç uzlaşmaya yönelik Pekin görüşmeleri hakkında bilgilendirme açıklaması yaptı.

GENEL

ABD eski Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, adaylıktan çekilen ABD Başkanı Joe Biden’ın ‘çekildiğini unuttuğunu’ söyledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail-Filistin çatışmasını durdurmaya ve kalıcı barışı sağlamaya yönelik temaslarda bulundu.