Channel Haberleri

channel haberleri ve güncel channel gelişmeleri, channel ile ilgili tüm video, channel fotoğrafları ve channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu TÜRKSAT 6A’nın, yörünge yolculuğunda 5’inci ve son ateşlemesi başarıyla gerçekleştirildi.

MAGAZİN

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlarını Mandarin Oriental Bosphorus’ta düzenlediği özel etkinlikte tanıttı.

CEMİYET

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlarının yanı sıra yeni giyilebilir cihaz serilerini Mandarin Oriental Bosphorus’ta düzenlediği özel etkinlikte...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’ın devam eden saldırılarının ve Gazze’ye insani yardımı görüştü.

GENEL

Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, dün ABD 2024 Başkanlık adayı Donald Trump ile görüştü.

SonDakika

MSB: Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 8 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesindeki...

GÜNCEL

Avrupa Adalet Divanı, bugün açıkladığı kararında AB Komisyonu’nun halkın, COVID-19 aşılarının satın alma anlaşmalarına yeterince geniş erişim sağlamadığına ve belgelerin...

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Toplantısı için gittiği İtalya’da mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yaptı ve G7 toplantısına katıldı.

GENEL

ABD’nin New Jersey Senatörü Bob Menendez, yabancılara rüşvet karşılığında yardımcı olduğu gerekçisiyle 16 suçtan suçlu bulundu.

MAGAZİN

Ferhat Aydın İnvest Holding sahibi Ferhat Aydın, Mandarin Oriental Bodrum'un 10. yılına özel gecesine katıldı.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye ile telefonla görüştü...

SPOR

Fenerbahçe'nin kiralık olarak prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a geldi.