Channel Haberleri

channel haberleri ve güncel channel gelişmeleri, channel ile ilgili tüm video, channel fotoğrafları ve channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınında alevler, Deliklikoy'a kadar ilerledi. Alevlerin arasında kalan 3 kişi, hayatını kaybetti.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, eski ABD Başkanı ve 2024 Başkanlık Adayı Trump’ın 13 Temmuz’daki mitingde silahlı saldırıya uğraması sonrasında dün...

GENEL

Avrupa Birliği’nin Dışişleri pozisyonu için seçilen Estonya Başbakanı Kaja Kallas, bugün başbakanlıktan istifa ettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni ziyaret ederek, "Bu yüzyılda darbelere, vesayetçilere, hainlere yer yok" dedi.

GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj paylaştı.

SonDakika

MSB: Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 14 PKK'lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlenen 3...

GÜNCEL

Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) binasının önünde 15 Temmuz'da şehit olanlar için anma töreni gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz'a, oyun diyenleri, tiyatro diyenleri, kıyamete kadar affetmeyeceğiz" dedi.

GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Ankara'da kabirleri başında törenle anıldı.

GÜNCEL

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliği'nde ziyaret yoğunluğu yaşanıyor.

SPOR

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde İspanya, İngiltere’yi 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu...