Channel Haberleri

channel haberleri ve güncel channel gelişmeleri, channel ile ilgili tüm video, channel fotoğrafları ve channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Varsın olsun şarkısıyla kulaklarda yer edinen güzel popçu Nihan Akın  nişanlısı Enis Tünay ile Bodrum Azka Otel'de tatil yapıyor.

MÜZİK

Söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Simge, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

SonDakika

AFAD: Van’ın Tuşba ilçesinde saat 23.19’da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

MODA

Güzel aktris Scarlett Johansson, "Fly Me To The Moon" fotoğraf çekiminde Messika mücevherleri ve asil duruşuyla büyüledi.

MAGAZİN

Başarılı ve güzel şarkıcı Çağla, geçtiğimiz gün Bodrum Bardakçı Koyundaki Azka Otel’in Beach’inde görüntülendi.

SonDakika

Beşiktaş, son olarak İtalya Serie A ekibi Lazio forması giyen Ciro İmmobile ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

CEMİYET

Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, ailesi ve yakın dostlarının yaptığı sürpriz kutlama ile yeni yaşına girdi.

GENEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de Maliye Bakanı Mihaly Varga ile görüştü.

SPOR

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

GÜNCEL

ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı (USAID) Başkanı Samantha Power, BM yetkililerin Gazze’de bölgeye yayılan kıtlık uyarıları sonrasında acil gıda yardımını desteklemek...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, cari işlemler açığının azalmaya, rezervlerin güçlenmeye devam ettiğini açıkladı.