Channel Haberleri

channel haberleri ve güncel channel gelişmeleri, channel ile ilgili tüm video, channel fotoğrafları ve channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de Pensilvanya'daki seçim çalışmaları sırasındaki suikast girişiminde yaralanan eski ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili sosyal medyadan bir...

GENEL

ABD eski başkanı ve yeni seçimde tekrar aday olan Donald Trump’a, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırı düzenlendi.

GENEL

ABD eski başkanı ve yeni seçimde tekrar aday olan Donald Trump'a, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırı düzenlendi.

GENEL

ABD eski başkanı ve yeni seçimde tekrar aday olan Donald Trump’a, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırı düzenlendi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ile Hamas arasında devam eden ateşkes müzakerelerine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Fransa Dışişleri Bakanlığı, UNRWA’YA 5 milyon euro yardım yapacağını duyurdu.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, dün BM genel merkezinde UNRWA için düzenlenen yardım konferansında konuştu.

SPOR

Beşiktaş’ın dün gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği 34 yaşındaki İtalyan santrfor Ciro Immobile, "Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Aylık harcamaları 5 milyon TL’nin üzerinde olup hiç gelir beyan etmeyen kişileri gerçek kazançlarını...

MODA

Kozmetiğin ikonik markalarından Dior, yeni yaz koleksiyonunu ‘Le Collection Privee’ı Bodrum'da seçkin isimlerin katıldığı davetle tanıttı.

DİZİ

Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ı bir araya getiren “Esas Oğlan” dizisinin çekimleri başladı.

SİNEMA

1960'ların uzay yarışının iniş çıkışlarını konu alan filmin vizyonu öncesi, ünlü oyuncu Scarlett Johansson ve yönetmen Greg Berlanti çarpıcı açıklamalarda...