Channel Haberleri

channel haberleri ve güncel channel gelişmeleri, channel ile ilgili tüm video, channel fotoğrafları ve channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Belarus ve Çin, Polonya sınırındaki Brest kenti yakınlarında ‘ortak terörle mücadele tatbikatı’ yapacaklarını duyurdu.

SonDakika

MSB: Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen bir sığınakta 2 bin 300 adet Doçka mühimmatı ele geçirildi...

GÜNCEL

Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasındaki Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu'nun bugün yapılacak ilk toplantısında, AB ülkelerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uyguladığı...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Güçlü Türkiye, güçlü toplum anlayışıyla önümüzdeki döneme çok daha güçlü giriyoruz" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ı ve İngiltere Başbakanı Keir Starmer’i tebrik etti.

MÜZİK

Mandarin Oriental, Bodrum'un 10'uncu yıl kutlamaları Grammy ödüllü sanatçı Kylie Minogue’un eşsiz konseriyle ve dans şovları taçlandı...

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Badr Abdelatty ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a gitti.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelesnki, Ukrayna’nın Karadeniz’deki faaliyetleri konusunda yeni bir strateji üzerinde çalıştıklarını belirtti.