Channel Haberleri

channel haberleri ve güncel channel gelişmeleri, channel ile ilgili tüm video, channel fotoğrafları ve channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'ye hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

AFAD: Saat 12:11'de Muğla Marmaris'te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türksat 6A’nın hizmete girmesiyle Türkiye, haberleşme uydusu üretebilen bir ülke konumuna yükselecek...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, Türkiye saatiyle 02.30’da ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'ndan...

SonDakika

Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'ndan uzaya fırlatıldı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Burcu Erçil ile Mehmet Yayla, sadece aileleri ve yakın dostlarının katıldığı Boğaz'daki beş yıldızlı bir otelde...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi BYD Yönetim Kurulu'nu Dolmabahçe'de bulunan çalışma ofisinde kabul etti.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ile bir araya geldi.

GENEL

Fransa’da düzenlenen genel seçimlerin ikinci turunda sol ve merkez partilerin taktiği işe yaradı...

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD’deki resmi temasları kapsamında Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.

SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında idmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İş Dünyası

Koton, yeni pazarlara girmeyi ve mevcut pazarları genişletmeyi içeren küresel büyüme stratejisi doğrultusunda, Macaristan'da sekiz mağaza açmaya hazırlanıyor.