Channel Haberleri

channel haberleri ve güncel channel gelişmeleri, channel ile ilgili tüm video, channel fotoğrafları ve channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu açıkladı.

SonDakika

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Bazı basın yayın organlarında yer alan, “UEFA, Merih Demiral'a 2 maç men cezası verdi.” iddiası doğru değildir....

SPOR

Milli futbolcu Merih Demiral’a UEFA tarafından "uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla" soruşturma başlatılmıştı. Merih Demiral, UEFA’ya gol sevinciyle ilgili savunma yapacak.

SPOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, adının Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için geçtiğini ancak önceliğinin Beşiktaş olduğunu belirtti.

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Maslak’taki merkezinde gerçekleşen toplantı sona erdi. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 29 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen 'Kıskaç-20' operasyonlarında 108 şüpheli yakalandı.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Vilnius’ta Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Theodoros Rousopoulos ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Genişletişmiş Oturumu’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Almanya, Türkiye'nin izahat istediği konularda bilgi vermek için Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen'i bakanlığa çağırdı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da temasları kapsamında Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile bir araya geldi.

SPOR

Damat Tween, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında bu akşam Avusturya ile karşılaşacak olan Türkiye Milli Futbol Takımımıza moral aşılayan ve...