Channel Haberleri

channel haberleri ve güncel channel gelişmeleri, channel ile ilgili tüm video, channel fotoğrafları ve channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle...

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can Kurban Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Girne’de yer alan Chamada Prestige Hotel’de sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

Türk pop müziğinde son dönemin en güçlü kadın vokallerinden Selin, IF Performance Hall Beşiktaş’ta sürprizlerle dolu bir geceye imza attı.

SonDakika

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi Kumköy yakınlarında çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangın nedeniyle Tarihi Alan'a geçişler durduruldu.

GENEL

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden’ın ABD vatandaşlarıyla evli kişiler için vatandaşlık fırsatı sunan yeni bir program açıklayacağını duyurdu.

GENEL

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, ABD Başkanı Joe Biden'ın ‘kafası karışmış’ olarak görünen ve sosyal medyada tartışmalara neden videoları...

GÜNCEL

İspanya polisi, Kanarya Adaları’ndaki turistik bir plajda köpek balığı görülmesi sebebiyle bölgedeki plajı kapattı.

SonDakika
GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, İnsan Hakları Konseyi’nin 56’ıncı oturumunda konuştu.

SİNEMA

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 21 Haziran Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor.

SonDakika

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere, havadan ve karadan müdahale ediyor.

SonDakika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Çanakkale Boğazı gemi trafiği, Akbaş mevkisindeki orman yangını nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici olarak askıya...