Channel Haberleri

channel haberleri ve güncel channel gelişmeleri, channel ile ilgili tüm video, channel fotoğrafları ve channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Nizhny Novgorod’da, Küba Dışişleri Bakanı Bruno Rodríguez Parrilla ile görüştü.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılında hanehalkı bütçesinden en fazla payın konut ve kira harcamalarına ayrıldığını açıkladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu görüşmeleri kapsamında İsrail’i ziyaret etti...

GENEL

Hamas hareketi, BM Güvenlik Konseyi’nin dün akşam Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin çağrıda bulunan kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

GENEL

Malavi Devlet Başkan Yardımcısı Saulos Klaus Chilima'yı ve beraberindeki 9 kişiyi taşıyan askeri uçak kayboldu.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, İsrail askerlerinin 8 Haziran’da Nusairat kampına düzenlediği, 274 Gazzeli sivilin hayatını kaybettiği rehine kurtarma operasyonunda, bölgeye insani yardım...

EKONOMİ

Türkiye ile Japonya, doğal gaz alanında afet önleme ve deprem konusundaki bilgi ve teknolojilerin paylaşılması konusunda İyi Niyet Antlaşması imzalandı....

EKONOMİ

Türkiye  İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan 2024 dönemine ilişkin ciro endekslerini açıkladı...

EKONOMİ

Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka, Oysho gibi markaların sahibi Inditex, ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

L'Oréal Vakfı ve UNESCO, 2024 L'Oréal-UNESCO Uluslararası Bilim Kadınları Ödülleri'nde ödül alan beş ismi açıkladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Gazze'de hemen ateşkes öngören ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin karar tasarısı kabul edildi.

MAGAZİN

Türkiye’nin en beğenilen kadınlarından biri olan Burcu Esmersoy, her daim fit ve çekici görüntüsüyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor.