Çatışmaları Haberleri

çatışmaları haberleri ve güncel çatışmaları gelişmeleri, çatışmaları ile ilgili tüm video, çatışmaları fotoğrafları ve çatışmaları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Güvenlik Konseyi'nde düzenlenen üst düzey katılımlı Filistin oturumunda konuştu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Filistin halkının kendi devletini kurma hakkının herkes tarafından tanınması gerektiğini belirtti. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

IDF Sözcüsü Daniel Hagari, İsrail-Hamas savaşının 2024 süresince de devam etmek üzere planlandığını ve buna yönelik hazırlık yapıldığını belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 100'üncü Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde konuştu.

GÜNCEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, savaşta öldürülen İsrail askerlerinin aileleriyle bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen Safadi ile ayrı ayrı telefonda...

GÜNCEL

Filistin Kızılay’ı, İsrail güçlerinin Cibaliye’de ambulans merkezine baskın düzenleyerek sağlık görevlilerini gözaltına aldıklarını ve görevlilerin nereye götürüldüğünü bilmediklerini belirtti.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Tel Aviv ziyareti kapsamında basın toplantısı düzenledi...

GENEL

 ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin bugün İsrail-Filistin gündemine ilişkin son durumu görüşmek üzere Tel Aviv’e gitti.

Dünyanın en önemli kruvaziyer turizmi destinasyonlarından olan Türkiye, yabancı turistlerin tercihi olmaya devam ediyor.