Çatışmaları Haberleri

çatışmaları haberleri ve güncel çatışmaları gelişmeleri, çatışmaları ile ilgili tüm video, çatışmaları fotoğrafları ve çatışmaları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucunda 3 bin 478 sivilin hayatını kaybettiğini, 12 bin 65 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cidde’de Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan ve Kuveyt Dışişleri Bakanı Şeyh Salim Abdullah El-Cabir...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail temasları kapsamında Başbakan Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze’de bulunan Baptist Hastanesi’ne (El Ehli Arab Hastanesi) yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Sağlık  Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'ye sağlık hizmeti vermek için harekete geçtiklerini belirtti.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, “Çarşamba günü Hamas'ın acımasız terör saldırısı karşısında dayanışma içinde olmak için İsrail'e gideceğim" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Lübnan’da Genelkurmay Başkanı Joseph Khalil Aoun ile görüştü.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı, Hamas’ın İsrail’e yönelik saldırısının ardından Doğu Akdeniz’e gönderilen uçak gemisi USS Gerald R. Ford’un görev süresinin uzatıldığını...

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, mevkidaşlarıyla Filistin-İsrail çatışmasına dair dün yaptığı telefon görüşmeleriyle ilgili açıklama yaptı...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan sınırından sızma girişiminde bulunanların vurulduğu anları yayınladı. İ

GÜNCEL

ABD denizcileri, Hamas’ın İsrail’e yönelik saldırısının ardından Doğu Akdeniz’e gönderilen USS Gerald R. Ford uçak gemisinde tatbikat düzenledi.