Can Haberleri

can haberleri ve güncel can gelişmeleri, can ile ilgili tüm video, can fotoğrafları ve can haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 40 bin 738 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

SPOR

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda milli tekvandocu Ali Can Özcan, erkekler K44 58 kiloda gümüş madalya kazandı.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerinin üçüncüsünde de mekanı hıncahınç dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir müzik şöleni sundu.

MÜZİK

Sesi, yorumu ve efsane sahnesi ile çok sevilen ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerine devam ediyor.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 40 bin 5 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

SonDakika

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 39 bin 623 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, patlamada can kaybının arttığını belirterek, "Vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 5'e yükselmiştir. 57 vatandaşımız da yaralanmıştır." dedi.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can Kurban Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Girne’de yer alan Chamada Prestige Hotel’de sevenleriyle buluştu.

SonDakika

Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi’nin verdiği karar Meclis Genel Kurulu'nda okundu. Kararın okunmasıyla...

GÜNCEL

Japonya’nın Ishikawa eyaletinde meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 48’e yükseldi.

SonDakika

Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap hayatını kaybetti. 79 yaşında ölen Can Gürzap, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.

MÜZİK

Emir Can İğrek, yılın son sürprizini yeni şarkısı ‘Boşuna Nefes Tüketme’ ile yapıyor…