Büyüledi Haberleri

büyüledi haberleri ve güncel büyüledi gelişmeleri, büyüledi ile ilgili tüm video, büyüledi fotoğrafları ve büyüledi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

İrem Derici önceki akşam Jolly Joker x Vodafone Red Açıkhava Konserleri kapsamında İstanbul, Maslak’taki Maximum Uniq Açıkhava’da sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Zeynep Bastık enerjisi ve hit şarkıları ile YBY Woods’u dolduran hayranlarını büyüledi...

MÜZİK

İstanbul’un kalbinin attığı 34. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nin beşinci gününde unutulmaz bir gece yaşandı

MÜZİK

Gülben Ergen önceki akşam Çeşme’de Şerefe Alaçatı’da sevenleriyle buluştu.

MAGAZİN

Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, sosyal medyasında paylaştığı resimleriyle yürekleri zıplattı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Zeynep Üstünel geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Kanyon'da görüntülendi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Hilal Kallıkçı, yaz tatiline Bodrum'da devam ediyor.

MÜZİK

Pop müziğin ve ekranların sevilen isimlerinden genç şarkıcı Alya önceki akşam Bodrum Üzüm Kızı'nda sahne aldı.

MÜZİK

The Mill Bodrum, önceki akşam havai fişek gösterileri ve  Yeşim Salkım sahnesiyle kapılarını açtı.

MÜZİK

Yazı arka arkaya verdiği konserlerle geçiren Simge dün akşam Atlantis Yapım imzalı “Turkcell Yıldızlı Geceler” kapsamında Turkcell Vadi’de sahne aldı.

MÜZİK

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından Festival Park Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nde, Türk Pop Müziği’nin efsane ismi Sertab Erener sahne aldı.

MÜZİK

Ziynet Sali, Türkiye’nin sahnesi Turkcell Vadi’nin Atlantis Yapım organizasyonu ile yıldız sanatçılara ev sahipliği yaptığı Turkcell Yıldızlı Geceler'de sahne aldı.