Buluştu Haberleri

buluştu haberleri ve güncel buluştu gelişmeleri, buluştu ile ilgili tüm video, buluştu fotoğrafları ve buluştu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Damat Tween’in desteğiyle İstanbul Modern’de özel bir eğitim programı olarak tasarlanan Eco Art Lab kapsamında sanatçı Güneş Terkol ile “Hikaye...

MÜZİK

Ünlü pop yıldızı Kenan Doğulu, Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranları ile buluştu...

MÜZİK

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Kültür Yolu Festivali kapsamında Çanakkale Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu.

MODA

Arcon Kozmetik ve Maxx Royal Bodrum Resort işbirliğiyle Projehane Bilge Kuru Danışmanlığı tarafından düzenlenen Dior VIC Masterclass daveti gerçekleşti.

MÜZİK

Erzurum Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahne, Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Yurt’un oldu...

MÜZİK

İstanbul Festivali’nde 14. gün geride kaldı. Türkiye’nin en büyük sahnesinde bu kez Emir Can İğrek ve Sertab Erener vardı.

MÜZİK

Türk Pop Müziği’nin ikon ismi Mabel Matiz, Yenikapı’da düzenlenen konserde 50 bin hayranıyla buluştu.

MODA

Mel’s Design’in sahibi Melda Aksu ile MacKenzie-Childs sahibi Berrin Ak, önceki gün Novikov Bodrum’da renkli bir davet verdi.

MÜZİK

Dünyanın en ünlü DJ’leri arasında yer alan elektronik müzik efsanesi Tiësto, dün akşam İstanbul Festivali’nde sahne aldı.

MEKAN

Bodrum’un ünlü mekanı Maça Kızı, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

SANAT

Spello'da sekizincisi düzenlenen Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi ‘Stati d'Arte Sanatın Halleri’, 3 Ağustos’ta Villa Fidelia'da sanatseverler ile buluştu.

CEMİYET

COSMED Cosmeceuticals, Caja By Maxx Royal'de düzenlediği brunch’ta önümüzdeki döneme ait hedeflerini açıkladı...