Bodrum Haberleri

bodrum haberleri ve güncel bodrum gelişmeleri, bodrum ile ilgili tüm video, bodrum fotoğrafları ve bodrum haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

MEKAN

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz, “Geçen yıl İstanbul’un listeye girmesi hepimiz için mutluluk ve gurur vericiydi. Biz de...

EKONOMİ

Turizm sektörünün öncü oyuncularından TatilBudur, temmuz ayında en çok tercih edilen tatil rotalarını açıkladı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin efsane ismi Kenan Doğulu, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da sevenlerine unutulmaz bir konser deneyimi...

MODA

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz günlerde, Villa Maçakızı Bodrum’da  düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

MAGAZİN

Geçtiğimiz gün Bodrum Villa Maçakızı’nın etkileyici  atmosferinde gerçekleşen Range Rover House  ilham veren deneyimleri ile misafirleriyle buluştu. 

CEMİYET

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Villa Maçakızı’nın etkileyici  atmosferinde gerçekleşen Range Rover House  ilham veren deneyimleri ile misafirleriyle buluştu. 

CEMİYET

Besa Grup İcra Kurulu Üyesi Şule Alp ve Duman Hukuk Bürosu’nun Sahibi Avukat Cem Duman muhteşem bir düğün ile evlendi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının gözde çifti Elif İnci Aras ve eşi Barış Baran Aras, Bodrum Edition Otel’de yakın dostları ile bir araya...

SPOR

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışının ilk etabı olan Halikarnas 100. Yıl Kupası Bodrum Yalıkavak’ta başladı.

SANAT

MAJİ Art Gallery farkındalığı ile sınırsız çağdaş sanatın özgünlüğü Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel'de sanatseverlerle bir araya getirdi.

MAGAZİN

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras ve kıymetli eşi Elif İnci Aras, Bodrum’da tatillerine devam ediyor.