Bodrum Haberleri

bodrum haberleri ve güncel bodrum gelişmeleri, bodrum ile ilgili tüm video, bodrum fotoğrafları ve bodrum haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen ismi Elif İnci Aras ailesi Barış Baran Aras ve oğlu Celal Atlas ile Bodrum da tatillerini sürdürüyor.

MAGAZİN

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel önceki gün Bodrum Azka Otel'de denizin ve güneşin keyfini çıkarttı. 

SANAT

İş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen yüzleri Perrotin ile Bodrum Loft'un ‘French Delights’ sergisi açılışında bir araya geldi...

SANAT

Caresse Art'ın "Artistic Integrity" temasıyla gerçekleşen lansman etkinliği, sanat ve iş dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla büyük bir ilgi gördü.

MÜZİK

Greek Müziğin sevilen isimlerinden Fedon, önceki akşam Bodrum Highlight Otel'deki Yunan restoranı Aias'da sahne aldı.

MÜZİK

Sıla,  Altınoluk Açıkhava’da başlayan Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda devam eden bayram konserlerine Bodrum İle devam etti.

MAGAZİN

Güzel oyuncular Gonca Vuslateri ve  Ebru Akel, önceki gün Bodrum Turgutreis’deki Rammos Otel’de görüntülendi.

MAGAZİN

Selen Görgüzel, Bodrum Yalıkavak’ta bulunan Miya Beach’te objektiflere takıldı.

MAGAZİN

Beyaz Group İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  Cihan Aslan Özkan, Kurban Bayramına ailesi ile Bodrum Rixos’da tatil yaparak geçiriyor.

MAGAZİN

Beauty Deluxe’ün sahibi Emine Himmetoğlu yaz tatiline Bodrum Yalıkavak’ta devam ediyor.

MODA

Beymen ve LOEWE, 22 Haziran Perşembe günü Beymen Mandarin Oriental Bodrum'da düzenlenen özel bir davetle 'yaza merhaba' dedi.