Bm Haberleri

bm haberleri ve güncel bm gelişmeleri, bm ile ilgili tüm video, bm fotoğrafları ve bm haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörü Babatunde Ahonsi ile görüştü.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM), Somali’de içindeki yolcularla birlikte tıbbi tahliye gerçekleştiren bir helikopterine el konulduğunu doğrulayarak ‘müdahalenin sürdüğünü’ açıkladı.

GENEL

BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Martin Griffiths, Gazze’ye gönderilen yardımların bölgeye ulaşımında yaşanan zorluklara dikkat çektiği bir açıklama...

GENEL

Hristiyanların Hz. İsa’nın doğumunu kutladığı Noel bayramı nedeniyle dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri kutlama mesajları paylaştı.

GENEL

MSF’in ABD Ofisi İcra Direktörü Avril Benoit, söz konusu kararın Gazze’deki siviller için ‘anlamsız’ olduğunu vurguladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze’deki saldırılar sonucunda 136 BM çalışanının hayatını kaybettiğini duyurdu.

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Koton’un Yaşama Saygı manifestosu ve Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı COP28’e ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler etkinliğinde İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, görevi süresince BM Şartı'nın 99. maddesine bağlı yetkisini ilk kez kullandı.

GENEL

Rosatom Genel Müdürü Aleksey Likhachev ve IAEA Genel Direktörü Rafael Grossi COP-28 kapsamında Dubai'de bir araya geldi...

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Dubai'de bugün başlayan 2023 Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nın (COP 28) açılışında konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail-Filistin çatışmasını durdurmaya ve kalıcı barışı sağlamaya yönelik temaslarda bulundu.