Bm Haberleri

bm haberleri ve güncel bm gelişmeleri, bm ile ilgili tüm video, bm fotoğrafları ve bm haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Emine Erdoğan, Malezya Kraliçesi Iskandariah, Mozambik First Lady'si Nyusi, Surinam First Lady'si Seenacherry ve BM-Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü. 

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiserliği New York Ofisi Direktörü Craig Mokhiber, kurumun Gazze'de başarısız olduğunu açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Politikadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Guy Bernard Ryder'ı kabul etti.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında duraksama beklediğini ancak saldırıların daha arttığını söyledi.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Herkes sorumluluklarını üstlenmelidir. Bu bir hakikat anıdır. Tarih hepimizi yargılayacaktır" dedi. 

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda (BMGK) 'Sivillerin Korunması ve Yasal ve İnsani Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi' başlıklı karar tasarısının kabul...

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi’nde İsrail-Filistin konusunda bir konuşma yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Ekim Birleşmiş Milletler (BM) Günü ve BM Teşkilatının kuruluşunun 78’inci yı dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM’nin 78. kuruluş yıl dönümü sebebiyle mesaj yayınladı.

GENEL

BM Genel Sekreteri António Guterres, bugün işgal altındaki Gazze ile Mısır arasındaki Refah Sınır Kapısı'nın Mısır tarafında konuşma yaptı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Tüm dünyayı, özellikle başta BM olmak üzere tüm uluslararası toplumu bu vahşetin son bulması yönünde çözüme...

GÜNCEL

Emekli  Büyükelçi Erdoğan İşcan, Cenevre'de yapılan seçimlerde Birleşmiş Milletler (BM) İşkenceye Karşı Komite üyeliğine yeniden seçildi.