Bm Haberleri

bm haberleri ve güncel bm gelişmeleri, bm ile ilgili tüm video, bm fotoğrafları ve bm haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin barış formülünün gerçekleştirilemeyeceğini belirtti.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "İsrail ile Suudi Arabistan arasındaki barışın yeni bir Orta Doğu yaratacağına inanıyorum” dedi.

Yıldız Holding’in fırsat eşitliği temelli uygulama ve projeleri, Cumhuriyetin 100. yılında Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’ndeki özel oturumda gösterildi.

EKONOMİ

Turkcell Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kamil Kalyon, New York Borsası'nda gerçekleşen 'Temel İş Dönüşümü için Bütünsel Bir Yaklaşım Olarak...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York kentinde mevkidaşlarıyla temaslarına devam etti.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 78'inci Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği New York'ta son derece verimli, yoğun ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi.

GÜNCEL

Polonya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’nın Polonya Büyükelçisi Vasil Zvarich’i dün bakanlığa çağırarak Zelenski’nin BM Genel Kurulu’ndaki açıklamalarını şiddetle protesto etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, BM 78. Genel Kurul toplantılarının devam ettiği New York'taki etkinlikte, Türkiye'deki sosyal refahın...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan İş Konseyi (TAİK) 13'üncü Türkiye Yatırım Konferansı'nda konuşma yaptı...

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu marjında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi. 

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’nda konuşma yaptı.

GENEL

İsrail Başbakanlığı'ndan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesi sonrasında açıklama yaptı.