Birleşmiş Haberleri

Birleşmiş haberleri ve güncel Birleşmiş gelişmeleri, Birleşmiş ile ilgili tüm video, Birleşmiş fotoğrafları ve Birleşmiş haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Lübnan'da kablosuz iletişim cihazları ve çağrı cihazlarında (pager) meydana gelen patlamada 1'i çocuk 9 kişi hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Gazze’de çocuk felci aşı kampanyasının ilk turunun başarıyla tamamlandığını duyurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Güney Kore'de Askeri Alanda Sorumlu Yapay Zeka Zirvesi'ne, Kore'deki Birleşmiş Milletler Komutanlığı Savunma Bakanları...

GENEL

Norveç Dışişleri Bakanı Espen Barth Eide, İsrail’in Batı Şeria’daki geniş çaplı operasyonlarıyla ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Lübnan Özel Koordinatörlüğü Ofisi (UNSCOL), İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırısının ardından sınır bölgesindeki gelişmelerin endişe verici olduğunu belirtti.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Moğolistan'da düzenlenen Dünya Kadınlar Forumu’nun ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Vekili Amina Muhammed ile görüştü.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Avichay Adraee, Gazze’de endişe yaratan çocuk felci için gelecek haftalarda 60 bin doz aşının gönderileceğini...