Birleşmiş Haberleri

Birleşmiş haberleri ve güncel Birleşmiş gelişmeleri, Birleşmiş ile ilgili tüm video, Birleşmiş fotoğrafları ve Birleşmiş haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Gazze’deki ofisinin bombalandığını duyurdu...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucu Şifa hastanesinin jeneratörlerinin devre dışı kaldığını, bebek bakım ünitesindeki 2 bebeğin hayatını kayebttiğini duyurdu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde yerinden edilenlerin sayısının...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı uluslararası örgütlerin ve insani yardım kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, Gazze’de yaşananlar ile ilgili ortak bildiri yayınladı.

İngiltere’de düzenlenen ilk küresel Yapay Zeka Güvenliği Zirvesi, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

GÜNCEL

UNICEF, İsrail’in Cibaliye mülteci kampında düzenlediği saldırılarda çok sayıda çocuğun hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiserliği New York Ofisi Direktörü Craig Mokhiber, kurumun Gazze'de başarısız olduğunu açıkladı.

GENEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kolombiya Konut ve Şehir Bakanı Catalina Velasco ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Politikadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Guy Bernard Ryder'ı kabul etti.

GENEL

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) İcra Direktörü Catherine Russell, dün Gazze’deki duruma ilişkin açıklama yaptı... Executive Director

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında duraksama beklediğini ancak saldırıların daha arttığını söyledi.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi (OCHA), Gazze’deki son durumu paylaştığı bir rapor yayınladı.