Birleşik Haberleri

Birleşik haberleri ve güncel Birleşik gelişmeleri, Birleşik ile ilgili tüm video, Birleşik fotoğrafları ve Birleşik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Libya Petrol ve Gaz Bakanı Khalifa Rajab Abdulsadek ile...

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen NATO Askeri Komite Toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2024 yılının ilk 7 ayında Türkiye'yi ziyaret eden toplam yabancı ziyaretçi sayısının geçen yılın aynı dönemine...

GENEL

ABD eski Başkanı Barack Obama, Illinois eyaletindeki Chicago kentinde düzenlenen Demokrat Parti Kongresi’nde konuştu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Tel Aviv’de İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir araya geldi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın Kursk bölgesinde Ukrayna ordusunun faaliyetlerine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

,İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı Michael Erik Kurilla ile de yüz yüze görüşme yaptı.

EĞİTİM

Tarabya İngiliz Okulları kurucusu Mehmet Gültekin’e uluslararası eğitime sunduğu katkıları nedeniyle Birleşik Krallık Bolton Üniversitesi tarafından Eğitim Doktorası verildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi...